Luna februarie este luna dragostei pentru ca avem doua zile in care putem sarbatori acest sentiment minunat. Se apropie Ziua Indragostitilor sau ziua sfantului Valentin, serbata la nivel mondial pe 14 februarie, dar si Dragobetele, ziua iubirii in traditia romaneasca. Unii aleg sa le celebreze pe amandoua, altii doar pe una dintre ele. Nicio optiune nu este gresita, atat timp cat scopul principal este acela de a oferi dragostei locul care i se cuvine intr-un cuplu.

Cea mai buna modalitate de a va arata dragostea si aprecierea fata de o persoana este cu ajutorul unei prajituri. Prin definitie, o prajitura este dulce, cu sau fara fructe, cu sau fara ciocolata, vanilie si alte creme de tot felul. Pentru zilele iubirii, tot mai multi oameni aleg torturile si prajiturile din ciocolata, pentru ca aceasta are proprietati afrodisiace, adica tot ce le trebuie indragostitilor pentru a sarbatori cum se cuvine.

Ciocolata este cel mai important produs derivat din prelucrarea boabelor de cacao. Fructul de cacao este compus din aproximativ 50% pulbere si 50% grasime sau unt de cacao, care pot fi divizate si extrase prin procese chimice sau prin pasare, macinarea sau incalzirea semintelor la o presiune extrem de inalta.

Exista mai multe tipuri de ciocolata, insa cea neagra este cea mai sanatoasa dintre toate. Ciocolata neagra este incarcata cu substante nutritive care pot influenta sanatatea intr-un mod pozitiv. Facuta din samburele de cacao, este una dintre cele mai bune surse de antioxidanti de pe planeta. Studiile arata ca ciocolata neagra poate imbunatati sanatatea si poate reduce riscurile aparitiei bolilor cardiace. Printre beneficiile consumului de ciocolata neagra se numara si bogatia de nutrienti, proprietatile antioxidante, imbunatateste circulatia sangelui si este foarte buna pentru stimularea digestiva.

Comanda tort in Bucuresti | etorturi.ro

Comanda tort in Bucuresti

Daca in acest an doriti sa sarbatoriti iubirea cu un tort personalizat cu ciocolata neagra, fructe sau vanilie, nu trebuie decat sa comandati unul si va veti putea bucura de beneficiile imediate si cele pe termen lung ale ciocolatei. Accesati etorturi.ro si plasati o comanda de tort in Bucuresti, pentru a sarbatori dragostea asa cum meritati amandoi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here