Cafenelele si restaurantele sunt printre cele mai frecventate locuri: foarte multa lume iese la o cafea sau la restaurant in timpul liber. Deseori pline ochi, aceste locatii necesita un personal foarte agil si rapid, care sa poata oferi servicii de calitate clientilor, dar si produsele alimentare si bauturile comandate in cel mai scurt timp.

Cei care detin pub-uri si restaurante trebuie neaparat sa dispuna de cel putin un software pentru cafenea, pentru ca astfel isi imbunatatesc in mod considerabil rezultatele, iar munca ospatarilor si a barmanilor este simplificata. Clientii simt atunci cand intr-un local exista un sistem bine pus la punct si tind sa se intoarca aici si in viitor!

Vanzarea are loc mai usor si mai simplu

Chelnerii care au la dispozitie o tehnologie moderna, cu ajutorul careia sa poata tine evidenta comenzilor, au mai mult timp la dispozitie pentru a se ocupa de serviciile pe care le ofera clientilor. De exemplu, nimeni nu mai trebuie sa tina minte zeci, poate sute de coduri care trebuie introduse in casele de marcat.

Intrucat software-urile moderne dispun de o functie de gestiune, ospatarii nu trebuie decat sa selecteze interfata de vanzare, iar mai apoi sa incaseze banii. La final, datorita acestui program modern, bonurile fiscale sunt eliberate in mod automat.

Evidenta stocurilor, o problema rezolvata

Un alt motiv pentru care proprietarii de cafenele si de restaurante au nevoie de un soft restaurant este acela ca in acest fel pot mentine o evidenta excelenta a stocurilor disponibile. Spre deosebire de odinioara, cand pentru ospatari era foarte dificil sa stie cate sticle de apa sau de suc mai au disponibile, astazi ei nu trebuie decat sa foloseasca soft-ul si, in doar cateva secunde, acesta le afiseaza pe ecran toate informatiile de care au nevoie.

Rapoarte clare asupra serviciilor si produselor vandute

Fisa clientilor este cea care ofera informatii pretioase despre produsele comandate peste zi. Aici, atat ospatarii, cat si administratorii pot vedea inclusiv sumele pe care le-au platit clientii, precum si numarul de comenzi efectuate intr-un anumit interval de timp.

Documentele necesare gestiunii sunt gata imediat

Cu ajutorul programelor moderne, oricine se poate ocupa de gestiune foarte repede. Soft-urile au capacitatea de a intocmi facturi, bonuri fiscale, ordine de plata, chitante, precum si fisa de magazine sau registrul de casa.

Soft restaurant | software pentru cafenea | soft performant | casedemarcat.eu

soft restaurant

Site-ul casedemarcat.eu este locul de unde oricine poate comanda un soft performant, care sa fie folosit in punctele de desfacere in care se lucreaza in permanenta cu diversi clienti. Munca angajatilor este, in acest fel, usurata, iar cei care trec pragul cafenelelor si al restaurantelor se vor simti extrem de multumiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here