Foarte multi parinti vin cu cei mici la clinica stomatologica din sector 5, Twin Dent. Caria dentara este cea mai raspandita afectiune dentara in randul copiilor.

Cand nu sunt tratate, cariile dentare vor distruge dintii unui copil si vor avea un impact nefavorabil asupra sanatatii lor generale. Mai mult de 42% dintre copiii cu varste cuprinse intre 2 si 11 ani au carii.

Stomatologia pediatrica este legata de sanatatea orala a copiilor, incepand cu copilaria pana in adolescenta. Stomatologii pediatrici de la Twin Dent au in principiu experienta in tratarea dintilor, a gingiilor si a gurii unui copil de-a lungul copilariei.

Practic, copiii incep sa-si dezvolte dintii cand au aproximativ 6 luni si pana la varsta de 6 sau 7 ani vor incepe sa ii piarda pe cei de lapte.

Clinica stomatologica din sector 5 gazduieste cei mai buni medici pediatrici!

Copiii sunt foarte sensibili atunci cand vine vorba de probleme dentare. Este important ca inca de la inceput, medicul stomatolog sa creeze o relație de prietenie intre el si pacient, astfel incat micutul sa nu vina cu teama la dentist.

Creandu-se o astfel de relatie, copilul va intelege mai bine de ce este importanta igiena dintilor. Medicii de la clinica dentara din Cotroceni, Twin Dent fac ca toate vizitele cu cei mici sa fie placute si cu dureri minime. Pentru analizarea tuturor serviciilor oferite de aceasta clinica, cei interesati pot accesa site-ul TwinDent.ro.

Clinica dentara din Cotroceni | Clinica stomatologica din sector 5 | TwinDent.ro

clinica stomatologica din sector 5

Care sunt cele mai dese tratamente oferite de medicii stomatologi pediatrici?

Stomatologii pediatrici ofera o gama intreaga de ingrijiri complete de sanatate dentara si orala, care includ mai multe tratamente, cum ar fi:

  • examen oral pentru sugari. Aceasta va include evaluarea riscurilor pentru cariile atat la mama, cat si la copil.
  • ingrijire dentara preventiva. Include, de asemenea, tratamente cu fluor, recomandari de curatare, dieta si nutritie;
  • tratament si evaluare timpurie pentru corectarea muscaturii necorespunzatoare;
  • repararea defectelor dentare sau a cariilor;
  • diagnosticarea afectiunilor orale care sunt legate de boli precum defectul congenital al inimii, tulburarea de hiperactivitate, astmul si diabetul;
  • ingrijirea leziunilor dentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here