Mobilierul de living – combinatie intre vechi si modern

Ca spatiu impartit cu familia si prietenii, livingul trebuie sa arate bine atunci cand vine vorba de confort si stil. Durabilitatea este esentiala mai ales pentru un mobilier care va fi utilizat zilnic si, din cauza costului ridicat, va fi schimbat relativ rar.

Elementele esentiale pentru majoritatea camerelor de zi sunt scaunele, spatiul de depozitare, locul de pus televizorul si masa. Unele case sunt prevazute cu o camera media, motiv pentru care proprietarii nu mai sunt nevoiti sa integreze televizorul in decorul de livind.

Formula rigida a sufrageriei cu o canapea din trei piese, un set de dulapuri si masuta de cafea, a fost inlocuita cu o abordare mai relaxanta. Mobilierul contemporan, designul actual si piesele mai vechi pot functiona bine impreuna, astfel incat, daca va imaginati un aspect general placut folosind simbioza intre vechi si nou, pastrati corpuri vechi si integrati-le in noul decor. Cu siguranta, veti avea parte de o sufragerie de efect.

Cum sa faceti asta? Luati in considerare alegerea aceluiasi lemn in cazul in care doriti ca acesta sa fie inserat in elementele de mobilier. Acordati atentie curbelor pentru picioarele canapelelor dar si conturului general al acestora, precum si celui care defineste scaunele, mesele si fotoliile. Detaliile repetate ale culorii sau materialului pot ajuta, de asemenea, la completarea imaginii generale a sufrageriei.

Indiferent ca este standard sau ati avut posibilitatea de a alege, tesatura tapiteriei si fotoliilor trebuie sa se potriveasca stilului dumneavoastra de viata dar, in acelasi timp, sa va incante ochiul. Copiii, animalele de companie, nivelul de utilizare si expunerea la lumina puternica a soarelui, toate acestea sunt cheia selectiei corecte. Pielea este durabila, dar se poate intinde si crapa. Tapiteria din in este frumoasa, dar poate ceda la cusaturi. Amestecurile de bumbac sunt greu de intretinut. Lana este, contrar a ceea ce ati putea crede, confortabila pe tot parcursul anului si respingator natural al murdariei. Matasea este opulenta si predispusa la degradare daca este expusa razelor soarelui.

Cumpar mobilier vechi | magazin de antichitati din Bucuresti | hqz.ro

cumpar mobilier vechi

Cumpar mobilier vechi, asa ca daca doriti sa vindeti din piesele vechi care nu se potrivesc in noul context al sufrageriei, accesati cu incredere hqz.ro si discutati cu un consultant in vanzari. HQZ este un magazin de antichitati din Bucuresti, loc in care puteti vinde sau din care puteti cumpara obiecte valoroase, bine intretinute si utilizabile inca o viata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here