In stomatologie exista mai multe tipuri de tratamente dentare care, aplicate fiind, pot sa mentina gura in stare perfecta.

Cele mai frecvente tratamente stomatologice

Obturatia este probabil cel mai cunoscut si cel mai des efectuat tratament dentar. Multi au avut cate o carie sau doua, iar tratarea lor la timp cu o obturatie le-a permis sa evite complicatiile si sa isi recupereze bunastarea zambetului si sanatatea orala.

Cu toate acestea, atunci cand o carie nu este tratata la timp, aceasta poate duce la deteriorarea pulpei dentare, iar un tratament de canal este atunci absolut necesar in ultima instanta pentru a salva dintele. In cadrul acestui tratament, pulpa este dezinfectata, toate urmele de infectie din zona sunt curatate, obturate, si dintele este reconstruit.

Pe de alta parte, extractia dintelui este unul dintre acele tratamente stomatologice frecvent aplicate, fie din necesitate in tratamentul ortodontic, fie pentru ca dintele este atat de infectat incat nu mai poate fi salvat si se decide sa se previna raspandirea infectiei la dintii vecini.

De asemenea, un alt tratament frecvent in stomatologie este cel ortodontic. In special in copilarie, corectarea ortodontica a situatiilor de malocluzie este unul dintre cele mai frecvente tratamente in stomatologie. Ortodontia, fie in modalitatea sa conventionala, fie prin intermediul revolutionarei ortodontii invizibile, este unul dintre cele mai mari instrumente de prevenire a problemelor orale grave pe termen lung.

Implantologie dentara, pe de alta parte, este un tratament cu adevarat revolutionar in stomatologie. Acesta este un tratament frecvent realizat si la Plaza Dent, stomatologie sector 6, Bucuresti.

Tratamente stomatologice | stomatologie sector 6 | PlazaDent.ro

Tratamente stomatologice

Nu in ultimul rand, stomatologie cosmetica: albirea dintilor, fatetele dentare, ortodontia, printre altele. Aceasta specialitate este responsabila de imbunatatirea aspectului estetic al dintilor si al gingiilor.

In clinica stomatologica PlazaDent.ro medicii dentisti se ocupa de orice problema pe care o pot prezenta dintii pacientilor. Clinica dispune de un personal expert in stomatologie si foarte bine pregatit, care se poate ocupa de orice tratament dentar. In prezent, exista numeroase tratamente dentare care au ca scop imbunatatirea sanatatii si a aspectului estetic atat al dintilor, cat si al gingiilor, iar Plaza Dent este o solutie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here