AutoGeist.ro este un site specializat în vânzarea de mașini second-hand, iar printre modelele de mașini BMW pe care le puteți găsi aici se numără BMW Seria 5 520d xDrive.

BMW Seria 5 520d xDrive este un sedan elegant și performant, perfect pentru cei care doresc o mașină de înaltă calitate la un preț mai accesibil. Această variantă beneficiază de anumite dotări și opțiuni care îmbunătățesc confortul și siguranța la volan.

Printre dotările mașinii se numără o cutie automată cu 8+1 trepte, care oferă o schimbare lină a vitezelor și o experiență plăcută de condus. De asemenea, BMW Seria 5 520d xDrive vine echipată cu sistemul “Keyless Go”, care permite pornirea mașinii fără utilizarea cheii.

Mașina beneficiază de tracțiune integrală xDrive (4×4), ceea ce îi conferă o aderență sporită pe drumurile umede sau în condiții de iarnă. Aceasta este o caracteristică importantă pentru cei care locuiesc în zone cu condiții climatice variabile.

Un alt aspect remarcabil al masini de vanzare BMW Seria 5 520d xDrive este sistemul de climatizare pe 4 zone, care permite reglarea individuală a temperaturii în diversele zone ale mașinii, asigurând confortul pentru toți pasagerii.

Interiorul mașinii este elegant și luxos, cu tapițerie din piele și piele perforată. Scaunele sunt încălzite și ventilate, ceea ce asigură un nivel ridicat de confort în timpul călătoriilor lungi. Scaunele confort sunt prevăzute cu multireglaje electrice și memorie, permițându-vă să găsiți poziția ideală.

Lumini de zi LED și faruri Bi-Xenon adaptive asigură o vizibilitate excelentă în timpul condusului pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă. Proiectoarele de ceață sunt utile în condiții de ceață densă, asigurând o iluminare maximă în apropierea vehiculului.

Mașina este echipată cu senzori de parcare față-spate cu afișaj, dar și cu o cameră de mers înapoi, facilitând astfel parcarea și evitarea eventualelor obstacole. Un sistem de detectare a oboselii monitorizează comportamentul conducătorului auto și emite avertismente în cazurile în care se detectează semne de oboseală.

Sistemul de navigație cu hărți active EU+RO vă ajută să vă orientați ușor în timpul călătoriilor și să găsiți cele mai scurte sau rapide rute către destinațiile dorite. De asemenea, radio-ul touchscreen, compatibil cu MP3 și USB, și conectivitatea Bluetooth vă permit să ascultați muzică preferată sau să efectuați convorbiri telefonice în timpul călătoriei.

Mașina beneficiază și de funcții avansate, cum ar fi conectivitate Mirrorlink și sistemul Start-Stop, care oprește motorul în momentele de inactivitate pentru a economisi combustibil și a reduce emisiile de CO2. Sistemul Auto-Hold păstrează mașina staționară în pantă fără ca șoferul să fie nevoit să păstreze piciorul pe pedala de frână.

BMW Seria 5 520d xDrive este echipată și cu sisteme de siguranță avansate, inclusiv frână de mână electrică, Front Assist, ABS, ESP, ASR și 6 airbag-uri, care asigură protecție maximă în cazul unui accident.

Volanul mașinii este reglabil electric, fiind confecționat din piele și având comenzi integrate. Volanul are funcții de pilot automat și limitator de viteză, care vă ajută să mențineți o viteză constantă și să respectați limitele de viteză în timpul călătoriilor.

Mașina oferă trei moduri de condus – Sport, Confort și EcoPro. Aceste moduri vă permit să alegeți nivelul de performanță și economie de combustibil, în funcție de preferințele dvs. și de condițiile de drum.

Masini de vanzare | AutoGeist.ro

Masini de vanzare

Cu un consum urban de 5.1% și un consum extraurban de 4.2%, BMW Seria 5 520d xDrive este și o opțiune eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil.

Dealerul de masini autorulate AutoGeist.ro vă oferă oportunitatea de a achiziționa această mașină BMW Seria 5 520d xDrive la un preț accesibil, având în vedere toate dotările și opțiunile sale, ceea ce o face o alegere atrăgătoare pentru cei care caută un vehicul premium la un preț redus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here