Agentiile rent a car in Bucuresti sunt cautate atat pe perioada verii, cat si pe perioada iernii de catre clientii care au nevoie de un mijloc de transport foarte rapid, accesibil si confortabil. Pe masura ce se apropie sarbatorile de iarna sunt foarte multi clienti care se gandesc la vacante si la serviciile de inchirieri auto ieftine, in vederea petrecerii concediului in cele mai bune conditii si fara a suprasolicita autoturismul proprietate personala.

Cei mai multi dintre conducatorii auto care se gandesc sa nu plece la drum cu masina lor, ci sa inchirieze una de la un centru care se ocupa cu acest tip de servicii, au mai multe motive pentru care fac aceasta alegere importanta. Dar nu aceste motive sunt aspectele la care acestia trebuie sa fie atenti atunci cand isi inchiriaza o masina de la o firma cum ar fi Inchirieri-Masini.ro, mai ales pe perioada iernii, ci la alte criterii.

Servicii rent a car din Bucuresti: la ce trebuie sa fie conducatorii auto atenti

Inainte de toate, conducatorii auto care opteaza pentru masini de inchiriat din Bucuresti trebuie sa verifice dotarile acestora, mai ales daca vor circula cu autoturismele pe perioada iernii. Orice masina pe timp de iarna trebuie sa fie dotata cu anvelope de iarna, lucru reglementat prin lege.

Rent a car in Bucuresti | masini de inchiriat din Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

rent a car in Bucuresti

Anvelopele trebuie sa fie in perfecta stare, sa nu fie foarte uzate, iar din portbagaj nu trebuie sa lipseasca lopata si celelalte accesorii prevazute prin lege. Inainte de a pleca la drum cu o masina inchiriata pe perioada iernii, conducatorii auto trebuie sa verifice actele masinii si anume daca exista incheiata asigurarea RCA si full CASCO si de asemenea sa se asigure ca au mereu la indemana numarul de telefon al companiei de unde au inchiriat masina, astfel incat orice mica problema sa poata fi sesizata telefonic prin intermediul call center-ului.

Nu in ultimul rand, conducatorii auto care inchiriaza o masina pentru perioada iernii trebuie sa se asigure ca returneaza masina cu rezervorul plin si ca niciodata nu merg cu ea cu rezervorul aproape gol, pentru ca iarna este bine sa aiba suficient combustibil pentru a evita situatiile de criza si sa se asigure ca circula cu o viteza corespunzatoare si adaptata conditiilor meteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here