Canapeaua este poate cel mai murdar obiect din living, din dormitor sau din camera copilului si, pentru ca necesita cea mai mare atentie din punct de vedere al intretinerii, serviciile de curatare canapele in Bucuresti sunt puse la dispozitia tuturor persoanelor interesate. Pentru a nu fi necesara schimbarea canapelei, pentru ca proprietarii sa nu se imbolnaveasca din cauza murdariei, bacteriilor si acarienilor prezenti in canapea, pentru ca o canapea murdara poate provoca repulsie si chiar daca este acoperita cu o husa, nu mai prezinta acelasi interes, specialistii CuratamPeLoc.ro ofera servicii de cea mai buna calitate in acest sens.

Ce implica serviciile de curatare canapele in Bucuresti si cat de eficiente sunt?

Curatarea canepelelor la domiciliul clientului, la fel ca si serviciile de curatare fotolii la domiciliu se efectueaza prin procedeul de injectie-extractie ce presupune pulverizarea unui amestec de detergent profesional si apa pe materalul saltelei si extragerea simultana de catre un aspirator de putere, astfel incat solutia sa nu umezeasca in profunzime materialul, eliminand praful, murdaria si acarienii.

Curatarea canapelelor presupune curatarea in profunzime a tesaturii, indiferent de natura acesteia, un parfum foarte placut, intarirea fibrelor textile, revigorarea si redarea culorilor initiale fara a implica risc de toxicitate sau de alergie. Pana si cele mai dificile pete ies in proportie de 95%, fiind necesar un timp de uscare de 4-8 ore, suficient ca utilizatorii sa poata dormi linistiti chiar in aceeasi zi pe pat fara a simti umezeala.

Curatare canapele in Bucuresti | Curatare fotolii la domiciliu | CuratamPeLoc.ro

curatare canapele in Bucuresti

Preturile pentru curatarea canapelelor sunt accesibile tuturor, atat pentru canapelele cu 2 sau trei locuri, cat si pentru canapelele extensibile, curatarea fotoliilor fiind mult mai ieftinea. Igienizarea folosind tehnologia cu aburi la o temperatura ridicata impotriva bacteriilor si acarienilor se va dovedi foarte eficienta atat pentru canapelele din piele, cat si pentru cele din stofa.

In plus, specialistii Curatampeloc se deplaseaza la locatia clientului gratuit folosind echipamente profesionale de aburi si injectie-extractie care indeparteaza petele, praful, mirpsul de tigara, urina, acarienii, parul de animale si murdaria.

In loc sa schimbe canapeaua si sa plateasca o suma exorbitanta in acest sens, utilizatorii pot alege sa isi curate canapeaua apeland la un furnizor de servicii specializate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here