Blugii de tip boyfriend sunt din ce in ce mai preferati de reprezentantele sexului frumos, reprezentand o tendinta ce pare a fi pe val de cateva sezoane. Blugii prietenului asa cum sunt denumiti nu numai ca sunt populari, sunt confortabili, ci sunt si foarte usor de purtat is de asortat.

Blugii boyfriend, conform asteptarilor, arata feminin si avantajeaza silueta, fiind o preocupare de inteles, avand in vedere ca acestia sunt conceputi pentru a imita pantalonii barbatesti. Feminitatea este accentuata de blugii boyfriend daca sunt accesorizati in mod corespunzator, cu un top dragut si foarte feminin si cu o pereche de pantofi cu toc.

Blugii boyfriend nu arata la fel pe oricine

Culoarea, croiul si modelul blugilor boyfriend fac o mare diferenta in modul in care blugii arata pe o femeie. Desigur, aceeasi pereche de blugi nu va arata la fel pe 5 purtatoare diferite, pentru ca nu toate femeile arata la fel.

Blugii boyfriend sunt acei blugi cu talie joasa, dar exista si versiuni cu talie inalta sau de nivel mediu. Femeile care au “colacei” in talie ar trebui sa evite blugii cu talie joasa, ci sa aleaga o pereche cu talie medie sau inalta. Pe de alta parte, femeile care au silueta dreapta pot alege blugii cu talie joasa.

Aceeasi pereche de blugi boyfriend pot adauga un plus de eleganta in aspectul femeilor sau pot completa o tinuta casual, in functie de piesele cu care sunt asortati si asociati.

De aceea, o pereche de tocuri inalte si o bluza de matase asortate cu o pereche de blugi boyfriend pot crea un look confortabil si casual. O a treia optiune este cea a tinutelor foarte elegante si feminine, dar si cea a tinutelor “masculine”, prin asortarea blugilor cu o camasa si o pereche de pantofi cu talpa joasa.

Indiferent de modul in care sunt asortati si purtati, blugii boyfriend vor fi mereu la moda si isi vor pastra aspectul chic si confortul o perioada indelungata de timp.

Fara doar si poate, una din piesele vestimentare indispensabile din orice garderoba, blugii boyfriend sunt o adevarata investitie pe care reprezentantele sexului frumos o fac astfel incat sa gaseasca mereu cu ce sa se imbrace, chiar si atunci cand sunt in pana de idei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here