Prin aceste show-uri de cooking oamenii pot afla cate ceva despre specificul fiecarei tari din lume. Aici bucatari experimentati dezvaluie cele mai interesante secrete pentru ca retetele pasionatilor de bucatarie sa aiba un rezultat delicios. Pentru ca este aproape imposibil ca turistii sa patrunda in fiecare colt al lumii, este nevoie de aceste show-uri sustinute de oameni ca si David Chang si Chrissy Teigen, pentru a impartasi cu acestia retete culinare exotice.

Din fericire, Netflix dispune de show-uri culinare care acopera o mare varietate de culturi, inspirand oamenii sa iasa din zona lor de confort in bucatarie.

The Chef Show – Multi isi amintesc de filmul Chef with Jon. Acesta este practic acel film sub forma unui reality show de gatit. Se pare ca filmul l-a inspirat pe Favreau sa isi asume un interes real in lumea bucatariei, iar el a decis sa invete retete sub indrumarea renumitului bucatar Roy Choi. Cu invitati celebri, precum: Gwyneth Paltrow si Seth Rogan, Favreau si Choi gatesc o varietate de feluri de mancare, inclusiv unele pe care oamenii si le vor aminti din filmul din 2014.

Sugar Rush – Pentru oamenii pasionati de dulciuri, Sugar Rush merita vizionat. In acest show este organizata o competitie intre patru echipe care prepara deserturi contratimp, iar castigatorii primesc premii in bani.

Breakfast, Lunch & Dinner – Un show cu ajutorul caruia privitorii vor calatori prin toata lumea, experimentand culturile din bucatariile indepartate, alaturi de Chef David Chang, Chrissy Teigen si Kate McKinnon.

The Final Table – 12 perechi de bucatari din intreaga lume concureaza pentru a pregati mancaruri din diverse tari, pentru celebritati, critici culinari sau cei mai buni bucatari din lume. Echipa cea mai nepregatita este eliminata, lucru ce are loc cu fiecare episod. Castigatorul final castiga un loc la masa celor noua legende culinare care au participat la respectivul sezon al show-ului.

The Great British Baking Show – Unul dintre cele mai incantatoare show-uri culinare, un fenomen de televiziune, este o competitie de gatit in care bucatarii se lupta pentru a fi Top Baker in fiecare episod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here