Reprezentantii celebrului service auto in Bucuresti sfatuiesc toti conducatorii auto sa se prezinte de urgenta la sediu in cazul in care suspecteaza probleme ale sistemului de franare al masinii. Sistemul de franare al masinii joaca un rol foarte important nu numai in functionarea autoturismului, ci si in siguranta conducatorilor auto si a celorlalti participanti la trafic pe sosele.

Concret, cele mai multe accidente se petrec din cauza problemelor la sistemul de franare, iar in lipsa unei evaluari atente si in lipsa reparatiilor necesare sau a inlocuirilor pieselor, se poate ajunge la situatii destil de delicate. Exista situatii in care sistemul de franare nu functioneaza in mod corespunzator si pun in pericol viata pasagerilor si a conducatorilor auto, insa cu ajutorul unei echipe de specialisti, aceste pericole sunt inlaturate rapid.

Cum recunosti ca masina are probleme la sistemul de franare si ce te sfatuiesc specialistii unui service auto in Bucuresti?

In cazul in care sistemul de franare este afectat, reprezentantii centrului de reparatii masini Bucuresti cu sediul online la adresa https://www.nordgarage.ro sfatuiesc conducatorii auto sa se prezinte la sediu pentru o reparatie sau o inlocuire a unei piese componente. Dar cum pot recunoaste conducatorii auto fara experienta si fara cunostinte specializate problemele ce apar la sistemul de franare al masinii?

In primul rand, conducatorii auto pot observa aparitia unor zgomote in momentul franarii, care sunt intalnite adesea sub forma de scartait, ce indica faptul ca placutele de frana sau discurile sunt afectate de o uzura majora. In alte situatii, zgomotele puternice la sistemul de franare pot fi cauzate de pietricle ce au blocat sistemul de franare. Se recomanda asadar inlocuirea placutelor de frana sau a discurilor daca sunt deteriorate, precum si repararea etrierului, daca este cazul.

Service auto in Bucuresti | Reparatii masini Bucuresti | NordGarage.ro

service auto in Bucuresti

De asemenea, in cazul in care cursa pedalei de frana este prea lunga, se recomanda schimbarea tuturor elementelor afectate, si anume a discurilor sau placutelor de frana. Cand masina este in miscare, vibratiile simtite in momentul franarii reprezinta un alt semn ca proprietarii trebuie sa se prezinte la service. Vibratiile simtite sunt de cele mai multe ori cauzate de trepidatiile franei,

Nu in ultimul rand, in cazul in care masina “trage” intr-o singura parte, nu intr-o parte si in alta ca urmare a alinierii gresite a rotilor, este foarte posibil ca placutele de frana sa fie contaminate cu ulei sau cu vaseline. Conducatorii auto trebuie sa se prezinte la service si daca pedala de frana este prea moale, adica trebuie sa apese mult in jos pentru a incetini viteza sau prea tare, atunci cand este greu de apasat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here