Chiar daca este prea mic pentru a gusta din tort, copilul botezat va avea o amintire frumoasa prin intermediul fotografiilor facute cu el in frac sau in rochita langa tortul ales de parinti pentru acest eveniment important. Din fericire, parintii preocupati atat de organizarea evenimentului, cat si de buna crestere a celui mic, pot da o comanda de tort online si pot scapa de aceasta grija.

Alegerea tortului perfect pentru botez nu este o decizie simpla, ci o decizie pe care parintii o pot aprecia sau regreta.

Cine comanda tortul pentru botez?

Uneori, aceasta atributie revine nasului sau nasei de botez, insa in general parintii il comanda direct de pe eTorturi.ro. Daca tortul este oferit cadou de catre nasi, atunci alegerea trebuie facuta in acord cu preferintele parintilor in ceea ce priveste gusturile, culorile si decoratiunile si cu cateva aspecte legate de petrecere.

Ce culoare sa aiba tortul pentru botez?

Culoarea tortului este foarte importanta pentru ca decizia sa fie una reusita. Atata timp cat culoarea este delicata, in nuante pastel, este potrivita pentru aceasta ocazie. De asemenea, daca petrecerea este data in cinstea crestinarii unui baietel, tortul poate fi de culoare albastra sau poate avea decoratiuni albastre. Daca este fetita, este necesara comandarea unui tort de culoare roz. Exista si parinti care comanda torturi de culoare verde, galben, lila, in acord cu tema marturiilor, florilor sau decoratiunilor.

Comanda de tort online | cofetarie online | eTorturi.ro

comanda de tort online

Ce decoratiuni sa aiba tortul pentru botez?

Tortul pentru botez comandat dintr-o cofetarie online, cum este de exemplu eTorturi trebuie sa fie perfect decorat pentru acest eveniment. Se pune accent pe simboluri ce includ flori, inimi, buline, personaje din povesti, din desene animate, unicorni, botosei, ingerasi, cruciulite sau chiar suzete si carucioare.

De asemenea, se poate opta pentru o imagine reprodusa a copilului prin intermediul unei fotografii, din ce in ce mai apreciata de parinti. Pe langa culoare si design, parintii trebuie sa puna accent si pe ingredientele ce intra in compozitia tortului si pe prospetimea acestora, gustul fiind unul placut, care trebuie sa satisfaca toti invitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here