Cei ce isi doresc sa achizitioneze carti de citit relaxante, pot analiza ofertele anticariatului Printre Carti. Gama este destul de variata, iar raportul calitate-pret este unul foarte bun. Pe site-ul Printrecarti.ro clientii interesati isi pot plasa comanda cu produsul dorit cu doar cateva click-uri.

Cartile relaxante au si ele un rol destul de important in viata oamenilor. Ele reusesc cumva sa ii deconecteze de la viata de zi cu zi, care este stresanta. Cititul se considera a fi cea mai eficienta modalitate de indepartare a stresului. Printre Carti este un anticariat online care ofera posibilitatea clientilor sa achizitioneze carti relaxante dintr-o gama diversificata.

Anticariatul Printre Carti achizitioneaza carti de citit!

Pe langa faptul ca acesta se ocupa cu vanzarea cartilor, anticariatul achizitioneaza foarte multe volume de carti de la diversi proprietari. Cartile pot fi vechi sau noi. Important este ca starea lor sa fie una buna.

Daca este vorba de un volum de peste 100 de carti, cei de la anticariatul Printre Carti vor asigura ei deplasarea la domiciliul proprietarului. Asa ca, cei ce au in biblioteca foarte multe carti psihologice vechi, care ajuta la eliminarea stresului, pot contacta anticariatul pentru a le vinde.

Personalul va ingriji cu atentie cartile achizitionate, pentru a le putea vinde intr-o stare buna clientilor. Evaluatorii subliniaza faptul ca volumele nu trebuie sa fie rupte sau sa aiba coperti lipsa.

Carti de citit | anticariat online | Printrecarti.ro

carti de citit

Top 2 carti relaxante

  • Plimbare in padure” de Bill Bryson este una dintre cele mai achizitionate carti atunci cand se doreste relaxare. Aici se prezinta aventura autorului si a prietenului sau, care strabat un traseu montan, ce se intinde pe 14 state, mai exact 3.400 de km. Cartea este extrem de relaxanta, oferindu-le cititorilor momente interesante dintre cei doi, pline de obstacole. Se considera a fi o carte care presupune o meditatie asupra vietii.

  • O alta carte potrivita pentru cei care isi doresc sa se relaxeze este “Omul in cautarea sensului vietii” de Viktor Frankl. Aceasta carte este recomandata de multi psihologi. Povestea prezinta experientele in lagarele de concentrare ale autorului. Viktor a ramas fara familie, insa a avut puterea sa mearga mai departe. Nu, nu este o carte sumbra! Lectiile de viata intalnite aici nu se pot compara cu nimic altceva. De aceea este o carte recomandata de foarte multi psihologi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here