Zeci de carti din bibliografia de capatai a studentilor facultatilor de jurnalism si stiintele comunicarii pot fi achizitionate si de la anticariat. Un bun exemplu este anticariatul Printre Carti.

Cu ani in urma respectivele lucrari erau disponibile doar la sala de lectura a bibliotecilor sau la preturi ridicate in librarii, cererea destul de mare de carte generand republicari periodice la marile edituri. Acum pot fi cumparate fara grija unei gauri in bugetul redus al unui student care mai are de platit si taxe, si chirie, dar si distractii.

Bazele sistemului mass media, la anticariatul online Printre Carti

Epuizata in librarii, reeditata si revizuita, „Introducere in sistemul mass media”, lucrare teoretica de pionierat in domeniu, pentru spatiul romanesc al cercetarii mass media, semnata de Mihai Coman, este disponibila acum intr-o editie din 2007 in stare buna, la un pret mai mult decat generos. Nu se afla desigur intr-o lista de carti de vanzare anticariat pentru publicul larg, dar este indispensabila, cel putin la nivel formal, de bibliografie obligatorie, pentru studentii la Jurnalism si teoreticienii mass media.

La fel de bine reprezentat cu lucrari de baza, este domeniul relatiilor publice, al publicitatii, si al eticii in domeniul comunicarii de masa.

Carte pentru practicienii jurnalismului

O surpriza placuta in anticariat o reprezinta si unul dintre primele manuale pentru jurnalisti aparute in tara noastra, in 1992, „Manual pentru ziaristii din Europa Centrala si de Est”. Lucrari de specialitate pentru fiecare domeniu al activitatii in mass media nu lipsesc din categoria „Publicitate. Mass media” a anticariatului PrintreCarti.ro: presa scrisa, televiziune, agentii de presa, radio. Privind din sens invers, dinspre agentiile de relatii publice, birouri de presa si lumea politica, sunt prezente si analize si sfaturi pentru fiecare dintre protagonistii celor doua baricade.

Carti de vanzare anticariat | anticariat Printre Carti | PrintreCarti.ro

Carti de vanzare anticariat

Colectia este completata cu antologii de interviuri si articole de presa realizate de diversi practicieni ai domeniului, cu experienta in campul profesional.

Atat pentru teoreticieni, pentru studenti, cat si pentru practicienii jurnalismului, relatiilor publice si publicitatii, cartile second hand din anticariatul online Printre Carti reprezinta o alternativa viabila, cu beneficii legate de accesibilitate, achizitia fiind la un click distanta, iar preturile fiind considerabil mai mici decat cele din librarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here