Preturile imprimantelor noi sunt foarte mari, asa ca foarte multi antreprenori opteaza pentru multifunctionale SH atunci cand trebuie sa cumpere astfel de dispozitive pentru compania lor. It-sh este un magazin online ce comercializeaza echipamente it, la preturi foarte bune.

De aceea, multi clienti apeleaza la serviciile lor atunci cand sunt in cautarea unor dispozitive la mana a doua, cum ar fi: imprimante second-hand, calculatoare sh, laptop-uri sh sau servere second-hand. Pe site-ul It-Sh.ro pot fi analizate toate produsele second-hand oferite de compania It-sh.

Cei ce au achizitionat multifunctionale sh de la acest magazin au fost pe deplin multumiti de alegerea facuta, dispozitivele neprezentand defectiuni pe parcurs. Defectiunile nu apar si datorita faptului ca tehnicienii calificati de la It-sh au grija sa verifice toate dispozitivele inainte de a le comercializa.

In acest fel, acestia se vor asigura ca multifunctionalele vandute nu vor pune probleme clientului si vor functiona mult timp.

Care sunt cele mai populare multifunctionale sh de la compania It-sh?

Una dintre cele mai vandute multifunctionale de compania It-sh este modelul Lexmark MX511de, la pretul de 739 de lei. Este un model performant, cu un procesor Dual Core 800 GHz, o capacitate de memorie de 512 MB si care se poate conecta prin USB si retea. Dimensiunile sale sunt de 502 x 489 x 452 mm si are o greutate de 21.8 kg.

O alta multifunctionala este modelul Laser HP LaserJet Enterprise, la pretul de 1,800 de lei. Brand-ul este foarte bun, imprimanta reusind sa printeze prima pagina in 8.5 secunde. Viteza de printare monocrom este de 42 ppm A4.

Multifunctionale SH | Calculatoare sh | It-Sh.ro

 multifunctionale SH

Procesorul este de 800 MHz, iar capacitatea de memorie este de 1 GB. Dimensiunile imprimantei sunt 516 x 547 x 576 mm.

Multifunctionala Sh Laser Monocrom Lexmark este un alt model de imprimanta foarte solicitat de clienti. Functiile sale sunt: imprimanta, copiator, scanner si fax.

Prima pagina este printata cu o viteza de 47 ppm, in 6.5 secunde. Procesorul este de 800 MHz, Dual Core, iar capacitatea de memorie este de 1024 MB. Aceasta multifunctionala poate fi conectata prin USB sau retea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here