Cu toate ca aceasta primavara este capricioasa din punct de vedere al temperaturilor si instabilitatii vremii, nimic n-ar trebui sa stirbeasca dorinta calatorului de a vizita noi locuri. Multi sunt atrasi de vizitele in alte tari, insa si Romania are destule frumuseti de aratat celor dispusi sa le vada si sa se bucure de ele.

Nu trebuie decat sa apelati la serviciile unei companii de inchirieri auto din Bucuresti, sa rezervati o masina si sa porniti la drum. Puteti incepe sa vizitati locurile capitalei prin care nu ati ajuns niciodata, insa daca doriti o calatorie prin tara, atunci iata cateva destinatii numai bune de vizitat in luna mai!

Desi cunoscuta pentru celebrele sale manastiri, nordul Moldovei si Bucovinei are de oferit si alte bijuterii arhitecturale. Pe traseul Bucuresti – Suceava, va puteti abate putin de la E85 pentru a vizita frumosul castel Sturdza de la Miclauseni, vechi de peste 600 de ani. Aici veti putea degusta si bucate traditionale, iar daca doriti sa ramaneti peste noapte, tot aici o veti putea face.

In aceeasi zona se afla si celebrul palat Al. I. Cuza de la Ruginoasa. Construit in stil neogotic in 1804, acesta a apartinut initial tot familiei Sturdza, insa acum este un muzeu memorial dedicat marelui Domn al Unirii.

Continuand drumul pe soseaua europeana E85 catre Suceava, va puteti abate din drum pentru a respira putin aer proaspat la Cetatea Neamtului care se afla in orasul Targu Neamt. Este impunatoare si frumoasa, iar dupa renovare are o stralucire aparte. Veti putea patrunde in interiorul acesteia, in odaile cetatii organizate ca odinioara.

Daca tot sunteti in Targu Neamt, casa memoriala a marelui Ion Creanga ar merita o vizita. Nu de alta, dar aici va veti incarca cu o multime de energie pozitiva de care orice orasean ocupat are nevoie. In aceeasi curte se afla si un muzeu foarte bine organizat, loc in care va puteti da seama cat de mult am evoluat ca si popor, loc de regasire si de depanat amintiri.

Inchirieri auto din Bucuresti, Otopeni si alte orase ale tarii la preturi corecte | inchirieri-masini.ro

inchirieri auto din Bucuresti

De aici, continuati drumul spre Suceava, loc in care veti descoperi Cetatea de Scaun a Sucevei, o alta nestemata a zonei. Frumoasa si sobra, cetatea este unica si uimitoare, iar in apropiere se afla si un muzeu al satului care chiar e un loc numai bun incarcat bateriile.

Vacante de neuitat puteti avea si in Romania, iar cand WLC va sprijina cu masini de inchiriat in Otopeni, Bucuresti si alte orase ale tarii, parca e pacat de stat acasa. Accesati Inchirieri-masini.ro si rezervati acum masina pentru urmatoarea calatorie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here