Un sistem ERP de calitate si eficient, din oferta companiei attosoft.ro , permite gestiunea operatiunilor interne ale unui business. Deoarece solutiile integrate reunesc oameni si fluxuri informationale din cadrul companiei, acestea au rolul de a asigura gestionarea corecta si sigura a datelor, precum si accesul in timp real la acestea.

Sistemul ERP are rolul de a centraliza informatiile intr-o platforma unica, oferind acces la orice tip de date si facilitand comunicarea si coordonarea. Acest lucru inseamna ca alegerea unui sistem de software CRM, alaturi de un sistem ERP, reduce costurile din cadrul unei companii din mai multe considerente.

Sistemul ERP si reducerea costurilor companiilor

Gratie solutiilor moderne oferite de compania AttoSoft, reprezentantii businessurilor se vor declara multumiti de reducerea costurilor, din mai multe puncte de vedere. In primul rand, aceste sisteme valideaza introducerea informatiilor o singura data in baza de date si acopera o mare varietate de activitati, de la cele de productie, contabilitate, gestiune si logistica, pana la activitati legate de buget sau de centre de cost.

Softul este orientat catre optimizarea proceselor de business si catre fluxuri, permitand adaugarea de noi module avansate si organizarea activitatilor. Mai mult decta atat, un sistem ERP elimina operatiunile efectuate manual intr-un mod neorganizat, care nu sunt deloc eficiente. Automatizarea si standardizarea proceselor de afaceri favorizeaza intr-o mare masura si desfasurarea activitatii companiei in cele mai bune conditii, crescand productivitatea si reducand perioada de integrare a noilor angajati.

Ceea ce inseamna ca beneficiarii sistemelor ERP au posibilitatea de a importa nomenclatoare cu mii de produse si de clienti, precum si liste de preturi si discounturi din fisiere externe, cu un minim de efort, de a genera documente ulterioare si de a stabili politici comerciale la nivel de partener sau grupa de produse.

In plus, sistemul ERP va imbunatati procesul de achizitie si va permite utilizatorilor sa coreleze activitatea de vanzare cu cea de achizitie. Analizand datele de vanzari care sunt disponibile in sistemul ERP, utilizatorii vor putea dimensiona in mod corect achizitiile viitoare.

Sistem ERP | software CRM | attosoft.ro

sistem ERP

Nu in ultimul rand, utilizatorii au posibilitatea de a urmari costurile in detaliu. Sistemul ERP permite stabilirea unor bugete de cheltuieli si urmarirea incadrarii costurilor efective in limitele pe care le doresc acestia. Ceea ce inseamna ca sistemele ERP permit obtinerea unui control ridicat asupra costurilor pe care le genereaza afacerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here