Achizitionarea unei imprimante second hand nu este dificila, insa instalarea acesteia este un proces care nu implica neaparat cunostinte de specialitate, ci multa atentie, rabdare si capacitatea de a tine cont de indicatiile specialistilor si de ceea ce prevede ghidul cu care vine insotita imprimanta. Instalarea imprimantei este un proces necesar pentru ca aceasta sa poata fi folosita o perioada cat mai lunga de timp in cele mai bune conditii.

Recomandari pentru instalarea unei imprimante second hand laser pas cu pas

Dupa achizitionarea unei imprimante sau a unei multifunctionale sh laser, urmeaza una din cele mai dificile probe pentru utilizatori, si anume instalarea acesteia. Foarte multe modele se pot conecta la calculator direct prin intermediul unui cablu USB, sustin specialistii Calculator-Ieftin.ro, iar aceste modele sunt foarte usor de instalat. Imprimanta se va conecta la sursa de alimentare, adica la priza prin cablul de alimentare alaturi de care vine insotita.

Dupa ce acest pas este facut, se conecteaza imprimanta direct la calculator prin intermediul cablului USB. Se porneste imprimanta si se instaleaza drive-urile de pe CD sau descarcate gratuit de pe site-ul oficial al producatorului.

In cazul in care imprimanta este wireless, aceasta se conecteaza la sursa de alimentare, se porneste si se configureaza. Conectarea unei imprimante la un laptop se face la fel ca si in cazul conectarii la PC, instaland driver-ul compatibil cu modelul imprimantei pe device si cu sistemul de operare sau prin reteaua wireless.

Imprimante second hand | Multifunctionale sh | Calculator-Ieftin.ro

imprimante second hand

Setarile imprimantei pot fi modificate din Control Panel si Printing Preferences astfel incat sa se adapteze necesitatilor utilizatorilor. Instalarea imprimantei second hand nu este un proces dificil. Cu putina rabdare si atentie, oricine o poate face, iar device-ul poate fi folosit imediat dupa achizitionare. Fie ca este o investitie necesara pentru familie sau pentru afacere, instalarea imprimantei second hand nu necesita ajutor din partea personalului specializat.

In plus, in oferta magazinului online Calculator-Ieftin sunt incluse atat imprimante, cat si multifunctionale second hand, imprimante color sau monocrom, laser sau matriciale, precum si imprimante portabile de cea mai buna calitate. Fara doar si poate, investitia intr-o imprimanta second hand este o alegere foarte buna a cumparatorilor care doresc sa economiseasca bani si timp pierdut la firme de specialitate care asigura imprimarea documentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here