Perna pentru hemoroizi este una dintre cele mai bune solutii care trebuie luata in considerare pentru alinarea durerilor cauzate de hemoroizi. Atunci cand cineva sufera de acest tip de afectiune, statul pe scaun sau pe o suprafata plana este mai dificila. Multumita pernelor special concepute pentru a fi folosite de persoanele care se confrunta cu hemoroizii, sezutul nu va avea contact direct cu suprafata scaunului.

In afara reducerii disconfortului cauzat de hemoroizi, o astfel de perna poate elibera si presiunea din zona coccisului sau poate alina durerile cauzate de sciatica. In plus, folosind o perna speciala pentru sezut, postura va fi cu mult imbunatatita.

Pentru un maxim de eficienta in alinarea durerilor provocate de hemoroizi, perna trebuie sa aiba anumite caracteristici. Iata care sunt acestea!

Materialul din care este facuta perna pentru hemoroizi trebuie sa fie calitativ

Pernele pentru hemoroizi de calitate mai slaba sunt facute dintr-o spuma poliuretanica ce isi schimba forma dupa cateva utilizari. In schimb, exista si perne facute din spuma poliuretanica de inalta densitate, care rezista un timp mai indelungat. Cel mai bine este sa se aleaga o perna din spuma cu memorie, care ofera suportul necesar, un grad de confort ridicat, dar si durabilitate. Pernele pentru sezut din spuma cu memorie de la Ortosan sunt cunoscute pentru calitatea superioara pe care o au. Acestea sunt apreciate datorita materialului care ia forma corpului, revenind la forma initiala imediat ce utilizatorul se ridica.

Perna poate fi prevazuta cu gel terapeutic racoritor

Daca perna va fi folosita un timp cat mai indelungat, este ideal sa fie aleasa una cu sistem de racire. Concret, aceste modele sunt prevazute cu un gel cu efect racoritor, care amelioreaza durerile provocate de hemoroizi intr-un mod extrem de eficient. Gelul permite aerului sa circule pe intreaga suprafata, sezutul ramane rece, iar nivelul de confort creste.

Perna pentru hemoroizi | perna din spuma cu memorie | Ortosan.ro

Perna pentru hemoroizi

Perna trebuie sa aiba o aderenta crescuta

Nu doar materialul din interiorul pernei este important, ci si cel din exterior. Atunci cand se resimt dureri si disconfort, ultimul lucru de care este nevoie este o perna care aluneca de sub sezut din cauza materialului husei. Pe Ortosan.ro, toate pernele care pot fi folosite pentru alinarea durerilor provocate de hemoroizi sunt prevazute cu huse detasabile anti-alunecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here