In sfarsit a venit ziua in care sa accesati freestylebeauty.ro si sa faceti o programare la schimbarea look-ului. Daca urmeaza sa ajungeti la salon dupa cateva saptamani, puteti folosi acest timp pentru a va pregati parul pentru o schimbare. Daca doriti ca noua culoare a parului sa dureze mai mult si sa fie mai stralucitoare, puteti face cateva lucuri pentru a va asigura de reusita.

Cu aproximativ o saptamana inainte de vizita la salon, puteti face un tratament clarificator sau un amestec de sampon si bicarbonat de sodiu care sa deschida porii parului, pregatindu-l pentru colorare. Dupa aplicarea acestui tratament, hidratati-va parul asa cum faceti si dupa folosirea unui sampon simplu.

Aveti parul deteriorat? Pentru pregatirea parului Nu aveti nevoie decat de proteine si o tunsoare! Un tratament proteic aplicat regulat timp de cateva saptamani va duce la o conditionare profunda. Orice par deteriorat trebuie, de asemenea, tuns inainte de aplicarea culorii pentru a scapa de capetele despicate. Parul grav deteriorat nu trebuie niciodata supra-procesat, insa daca ajungeti pe mana stilistilor de la Free Style Beauty acestia vor lua cea mai buna decizie cu privire la pasii care trebuie urmati pentru un par vopsit si sanatos.

Cu cateva zile inainte de programare, un tratament de conditionare si hidratare profunda este esential pentru restabilirea umiditatii si echilibrarea pH-ului. Daca aveti grija ca varfurile parului sa fie hidratate si deloc despicate, culoare aplicata va avea un aspect uniform. Un par sanatos si bine hidratat poate face diferenta intre o culoare vie si una plictisitoare.

Desi poate fi tentant, nu samponati parul in ziua in care urmeaza sa mergeti la salon. Incercati sa-l spalati cu una pana la doua zile inainte, dar nu in cele 24 de ore inainte. Parul proaspat spalat nu este cea mai buna solutie, aceasta putand provoca uscarea si descuamarea scalpului, crescand sansele de iritatii la nivelul acestuia. Cu toate acestea, parul murdar poate fi prea gras si nici aceasta situatie nu este una dintre cele mai fericite. Asadar, echilibrul este cheia!

Vopsit balayage in Bucuresti | salon pentru vopsit ombre | freestylebeauty.ro

salon pentru vopsit ombre

Puteti aplica toate aceste sfaturi indiferent daca doriti sa mergeti la salon pentru vopsit ombre, balayage sau o singura culoare! Daca nu sunteti sigura pe ceea ce aveti de facut inainte, puteti cere sfatul specialistului dupa ce acesta va evalua parul dumneavoastra. Pentru vopsit balayage in Bucuresti sau orice alta tehnica de aplicare a vopselei, nu trebuie decat sa faceti o programare la Free Style Beauty, iar specialistii vor avea grija sa obtina rezultatul dorit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here