Tehnica de vopsit ombre este un trend nou in domeniul serviciilor de coafor si tot mai multe persoane, printre care si foarte multe vedete sau modele, apeleaza la astfel de servicii astfel incat sa obtina un aspect cat mai natural al parului, dar si foarte ingrijit.

Vopsitul ombre implica utilizarea a doua sau chiar trei culori, care au scopul principal de a crea o trecere usoara si naturala pe verticala spre alte culori ale parului.

Ce inseamna de fapt tehnica de vopsit ombre

Specialistii de la JoyaSalon, un coafor din sector 1 explica ce inseamna de fapt cuvantul ombre. Tehnica de vopsire ombre se face cu o pensula peste toate suvitele de par care trebuie sa fie colorate.

Este foarte importanta presiunea pe care mana o exercita in momentul in care este aplicata vopseaua. De lucrul acesta depinde lookul obtinut natural.

Tehnica implica folosirea a 2 sau 3 nuante pentru ca mixul sa fie perfect si se poate aplica atat pe par inchis cat si pe par deschis. Chiar daca tehnica se aplica pe par mediu sau pe par lung, ea poate fi aplicata cu succes si pe par scurt.

Ce beneficii aduce vopsitul ombre?

Unul dintre cele mai importante beneficii ale tehnicilor de vopsit ombre fac referire la faptul ca acest tip de par este recomandat tuturor femeilor, indiferent de aspectul general sau de varsta pe care o au.

Vopsit ombre | Coafor din sector 1 | JoyaSalon.ro

vopsit ombre

Fiecare femeie sau fata poate sa aleaga tehnica ombre in momentul in care este necesara o schimbare de look sau in momentul in care trebuie sa fie imbunatatite culorile parului deja vopsit sau natural.

Un alt avantaj este faptul ca ombre ofera coafurii originalitate si unicitate, totul datorita efectului creat de aceasta metoda de vopsit. Parul va avea astfel un aspect natural si un volum mult mai bun, pentru ca se creaza o tranzitie eficienta de la o culoare la alta.

Pe site-ul JoyaSalon.ro persoanele interesate sa se vopseasca ombre, se pot programa si pot discuta cu specialistii despre cele mai bune variante de servicii pentru rezultatele dorite, conform tipului de par.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here