Nu este suficienta simpla achizitionare a unei imprimante second hand pentru ca aceasta sa isi faca treaba asa cum se cuvine, ci este nevoie de mai mult de atat, este nevoie de instalarea acesteia pe un dispozitiv, precum laptop sau calculator. Pentru utilizatorii de laptop sau computer care functioneaza cu sistemul de operare Windows 10, este important de stiut ca imprimanta poate fi adaugata fara ajutorul unui specialist, printr-un port USB sau cu ajutorul CD-ului de instalare.

Pasii pentru conectarea unei imprimante second hand in Windows 10

Fie ca este vorba de conectarea unei imprimante sau a unei multifunctionale SH pe care le puteti gasi pe site-ul It-Sh.ro, la un dispozitiv ce functioneaza pe baza sistemului de operare Windows 10, pasii sunt extrem de simpli. Utilizatorii trebuie sa se conecteze la Windows cu un cont de administrator, prin sign in sau log in. Imprimanta trebuie conectata la laptop, iar utilizatorii trebuie sa faca click pe butonul start din ecranul desktopului. Din acel meniu, trebuie sa aleaga Settings sau setari, sa acceseze Devices sau Dispozitive si sa selecteze Printers & Scanners.

Este suficient sa dea un singur click pe Add Printers & scanners si sa astepte ca sistemul de operare sa caute imprimanta conectata. In cazul in care o gaseste, utilizatorul va da un click pe imprimanta si va urma instructiunile specificate pentru finalizarea procesului de operare.

In cazul in care Windows nu detecteaza imprimanta, se poate continua pana la finalizarea operatiunii dand click pe The Printer That I Want Isn’t Listed Link (imprimanta pe care doresc sa o conectez nu este listata cu link), pe Find a printer with Other Options, Add a local printer or network printer with manual settings, next, Choose a printer port, Next, Install the Printer Driver, click pe producatorul imprimantei si modelul specific al acesteia, next, Type a printer name, iar la final Print pentru a verifica daca imprimanta este bine conectata si functioneaza corect.

Imprimante second hand | Multifunctionale SH | It-Sh.ro

imprimante second hand

Dupa ce utilizatorii au urmat toti acesti pasi, trebuie sa dea click pe Finish pentru a finaliza intregul proces, moment in care imprimanta ar trebui sa fie deja conectata la laptop sau la computer si sa functioneze in mod eficient pentru imprimarea documentelor, fotografiilor, proiectelor pentru scoala sau pentru locul de munca, precum si a altor documente necesare. Fara doar si poate, instalarea unei imprimante second hand este extrem de facila, chiar si fara ajutorul specialistilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here