Leasingul operational sau serviciile rent a car Bucuresti pe termen lung reprezinta alegerea perfecta pentru companiile mici si mijlocii care nu vor sa plateasca o rata lunara mare la un leasing financiar, cand pot alege o masina prin leasing operational. Aceasta optiune este ideala pentru companiile care necesita un surplus de flota in anumite perioade ale anului.

Leasingul operational oferit de compania https://inchirieri-masini.ro/ este raspunsul pe care specialistii il ofera firmelor care folosesc masinile atat in interesul intregii companii, cat si in scop propriu sau ca si parte a pachetului salarial. Leasingul operational este ieftin, este rapid si fara prea mari batai de cap. Reprezentantii companiei se ocupa de taxe, de asigurari, de mentenanta, de service si inspectii periodice ale masinii, iar clientii trebuie doar sa le conduca.

Ori de cate ori masinile inchiriate in leasing operational au nevoie de mentenanta primesc masina la schimb atunci cand este necesar. Toate costurile sunt acoperite de catre reprezentantii companiei Inchirieri-masini.ro, iar avantajele sunt numeroase.

Din punct de vedere al avantajelor fiscale si financiare, clientii beneficiaza de plati deductibile integral la momentul efectuarii, au TVA inclus, masinile nu sunt inregistrate in bilantul firmei, iar finantarea prin leasing operational nu afecteaza gradul de indatorare al companiilor.

Nu in ultimul rand, finantarea este de 100% fara achitarea unui avans din pretul masinii inchiriate, toate costurile de functionare si operare ale flotei fiind acoperite intr-o singura factura lunara. Din punct de vedere al avantajelor operationale, clientii se bucura de reducerea timpului de imobilizare al autovehiculelor si clientii pot renunta oricand la una dintre masini si de a renegocia contractul. Aceasta este cea mai buna solutie pentru servicii complete, fara timp pierdut pentru a administra impozitele, asigurarile, reviziile si mentenanta, dar si fara batai de cap pentru plata taxelor si impozitelor.

Rent a car Bucuresti | Inchirieri-masini.ro

rent a car Bucuresti

Leasingul operational are rolul de a eficientiza resursele firmei, de a elimina riscurile si de a asigura angajatilor firmei cele mai bune conditii de lucru, dar si cele mai bune conditii de deplasare. Pentru ca fiecare companie are nevoie de un grad mai mare sau mai mic de mobilitate, in cadrul contractului de leasing operational, resursele companiei pot fi eficientizate pentru a acoperi nevoia de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here