Potrivit www.anticariat-carti.com numarul persoanelor care isi doresc sa vanda cartile pe care le detin, mai vechi sau mai noi, este in crestere de la an la an. Insa fiecare persoana din aceasta categorie urmareste anumite aspecte atunci cand raspunde unui anunt de tipul: cumpar carti de orice fel. De regula, dorintele celor care cauta sa-si vanda cartile sunt firesti si se concentreaza pe aspecte similare.

Ziua din saptamana

Da, ziua din saptamana este un factor care contribuie major la rapiditatea care caracterizeaza procesul de vanzare. Acei cumparatori de carti vechi care au experienta relevanta in domeniu, stiu ca daca isi organizeaza programul in functie de cel al persoanelor care isi vand cartile, succesul va fi garantat. Firesc! Cei mai multi dintre cei care decid sa-si desfiinteze biblioteca au un job care ii solicita toata saptamana. Vinerea, sambata si duminica sunt zilele in care sunt mai liberi si se pot ocupa si de aceasta tranzactie.

Orele din zi

In mod similar zilelor din saptamana se pune problema si cand vine vorba despre orele la care vanzatorii sunt dispusi sa se intalneasca cu reprezentantii anticariatului. Bineinteles ca daca totusi isi doresc sa faca tranzactia in intervalul luni-vineri, cei mai multi vor prefera ca ora de intalnire sa fie dupa 17:00, pana la ora aceasta fiind la serviciu.

Detin sute de volume si vor sa le vanda pe toate

Un anticariat cu potential va putea sa achizitioneze toate volumele de carti pe care clientul le detine si isi doreste sa le vanda, indiferent de numarul lor. Singura conditie este ca acestora sa nu le lipseasca pagini sau copertile. De asemenea, reprezentantii unui anticariat cu potential vor cumpara carti din toate domeniile, carti noi sau carti vechi.

Cumpar carti de orice fel | cumparatori de carti vechi | anticariat-carti.com

cumpar carti de orice fel

Urmaresc sa obtina un pret bun

Evaluatorii care au experienta vor propune intotdeauna preturi corecte. Interesul acestora nu este sa isi pacaleasca clientii, ci sa asigure servicii de calitate pentru a fi recomandati pe viitor. Cartile rare, vechi sau cu autograf sunt platite mai bine in comparatie cu cartile aparute in editii recente, dar acest lucru nu inseamna ca acelea din urma sunt platite prost. Echipa Anticariat-carti.com, de exemplu, ofera preturi corecte si negociaza cu clientii sai, astfel incat si acestia sa fie multumiti.

Nu in ultimul rand, seriozitatea expertilor este un aspect foarte important pentru clientii in casele carora acestia ajung!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here