Calculatoarele refurbished sunt acele produse care fie provin din stocuri nevandute, fie sunt reconditionate pentru a se ridica la nivelul asteptarilor cumparatorilor.

Absolut toate device-urile puse la vanzare sunt, in prealabil, atent verificate, testate si controlate, calitatea fiind extrem de importanta. De regula, acestea sunt achizitionate cu precadere de cumparatorii din clasa de mijloc datorita pretului extrem de avantajos.

Principalele avantaje ale calculatoarelor refurbished

  • garantia – aceste produse vin insotite de o garantie extinsa spre deosebire de produsele second hand. La IT-SH, spre exemplu, clientii beneficiaza de 24 de luni de garantie la toate sistemele refurbished;
  • pretul – modelele refurbished sunt cu pana la 50% mai ieftine decat modelele de ultima generatie;
  • teste de functionalitate – un computer nou se poate confrunta cu unele probleme minore, deoarece noile produse sunt fabricate in cantitate mare si nu sunt supuse unui test corect, dupa asamblarea componentelor. La polul opus, laptopurile refurbished sunt supuse unor diferite teste, pentru a asigura performanta;
  • protejarea mediului inconjurator – achizitionarea unui produs reconditionat ajuta la salvarea planetei. Deseurile electronice sunt extrem de periculoase, iar prelungirea vietii dispozitivelor asigura un mediu mult mai curat;

Calculatoare refurbished | Laptopuri refurbished | It-Sh.ro

calculatoare refurbished

Principalele dezavantaje ale calculatoarelor reconditionate

  • modele mai vechi – majoritatea produselor reconditionate sunt modele mai vechi. Desi unele componente pot fi inlocuite si actualizate, nu se poate schimba in intregime configuratia unui calculator;
  • durata de viata a bateriei – bateria poate ridica unele probleme, fiind nevoie, in anumite cazuri, de inlocuirea acesteia pentru buna functionare a produsului.

Cei care isi doresc sa intre in posesia unor produse de calitate, pot accesa cu incredere site-ul It-Sh.ro. Produsele comercializate sunt direct importate din tari precum Franta, Anglia, Germania, Olanda si reprezinta stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari.

Acestea sunt testate si curatate inainte de a fi livrate clientilor. Calculatoarele apartin unor branduri de top din industria IT: HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Packard Bell, Lexmark, Fujitsu Siemens, Belinea, Samsung, LG etc.

Comenzile se plaseaza direct pe site, transportul fiind gratuit pentru cumparaturile ce depasesc 300 lei. Mai mult decat atat, clientii au posibilitatea de a returna produsele in decurs de 14 zile, in cazul in care nu se ridica la nivelul asteptarilor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here