Cartile de dezvoltare profesionala reprezinta piatra de temelie pentru orice persoana care isi doreste sa isi gaseasca meseria pe care sa o practice cu drag sau chiar sa-si imbunatateasca abilitatile in cadrul meseriei existente. Invatarea constanta este necesara, inevitabila si face parte din procesul de perfectionare atat personala, cat si profesionala.

Cei care vor sa-si slefuiasca abilitatile de antreprenoriat si sa deprinda obiceiuri sanatoase, pot lua in considerare unele recomandari de carti mentionate in randurile de mai jos.

3 carti care te ajuta sa te dezvolti profesional

Prin intermediul consultarii unui blog de carte, fiecare persoana are ocazia de a descoperi carti care se potrivesc pentru necesitatile lor. Antreprenorii, de exemplu, pot consulta lista de mai jos.

1. „Psihologia persuasiunii” scrisa de Robert B. Cialdini

Robert B. Cialdini este autorul cartii psihologice de dezvoltare profesionala „Psihologia persuasiunii”, in care elaboreaza tehnici de identificare a celor sase principii esentiale de persuasiune folosite in viata de zi cu zi si modalitatea prin care fiecare persoana le poate folosi in avantajul sau. Astfel, aceasta va reusi sa capete autoritate in domeniul de activitate pe care il desfasoara.

2. „Secretele succesului” scrisa de Dale Carnegie

Secretele succesului” este o carte care nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca, datorita tehnicilor de dezvoltare a unui comportament adecvat in ceea ce priveste dezvoltarea profesionala. De asemenea, autorul abordeaza diverse situatii si aspecte in privinta stabilirii unor conexiuni interumane de calitate, dar si in privinta conturarii unei personalitati puternice.

3. „Viitorul apartine companiilor mici” scrisa de Seth Godin

Antreprenorii incepatori, care au o afacere mica, trebuie sa tina cont de aceasta recomandare, astfel incat sa se bucure de o companie stabila si cu un viitor stralucit in fata. Cartea „Viitorul apartine companiilor mici” include sfaturi cu privire la dezvoltarea armonioasa a unei afaceri si greseli pe care orice antreprenor trebuie sa le evite.

Recomandari de carti | blog de carte | Blog.PrintreCarti.ro

Recomandari de carti

Persoanele care sunt in cautarea unor sugestii de lectura pentru dezvoltarea profesionala, pot lua in considerare Blog.PrintreCarti.ro, un ghid care cuprinde idei de carti pentru orice cititor.

Prin urmare, parcurgerea uneia sau mai multor carti de dezvoltare profesionala este benefica pentru oricine vrea sa devina un antreprenor de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here