Nu ar trebui sa fie deloc surprinzator ca in era tehnologiei oamenii continua sa citeasca, in conditiile in care modalitatea in care isi procura carti s-a schimbat enorm.

Multi aleg sa citeasca folosind tableta, sau un eBook reader special fabricat pentru asa ceva. De aceea, a venit timpul sa se gandeasca serios sa-si vanda cartile in format fizic.

Din fericire pentru ei, exista multe anunturi de „cumparam carti” la care sa poata apela cu incredere. Banii obtinuti din vanzarea lor ar putea fi investiti in diverse carti digitale, care sa fie compatibile cu tableta pe care o foloseste pentru a citi.

De ce sa raspunzi anunturile de „cumparam carti”?

Nu este un lucru neobisnuit ca oamenii sa fie atasati de cartile pe care le au in casa, chiar daca nu le-au mai frunzarit de mult si nici nu planuiesc sa o faca prea curand. Ele reprezinta, totusi, niste amintiri placute, de care le este greu sa se desparta.

Cumparam carti | Cumpar carti vechi | CumparCarti.ro

cumparam carti

Amintirea nu trebuie sa dispara odata ce cartile sunt vandute unui anticariat, cum este CumparCarti.ro. Anticariatul se bucura de 12 ani de experienta in domeniu, asa ca cei care aleg serviciile lor vor stii ca toate cartile pe care le vand se vor afla pe maini bune.

La anunturile de „cumparam carti” conteaza genul?

Daca nu exista alte informatii cu privire la caracteristicile cartilor in anunt, atunci cel care il citeste poate presupune ca genul lor nu are o importanta prea pare si poate vinde orice are prin biblioteca.

Unele anunturi sunt mai detaliate, precum cele de „cumpar carti vechi”. Cei care vad aceste anunturi vor stii imediat ca nu pot vinde o carte abia cumparata.

Majoritatea cartilor vechi sfarsesc prin a fi vandute, deoarece paginile se ingalbenesc si cuvintele devin greu de descifrat, ceea ce transforma cititul dintr-o activitate placuta intr-una destul de enervanta. Cartile in format digital nu se invechesc niciodata.

Prin urmare, cei care nu au renuntat la hobby-ul cititului, dar s-au modernizat incat nu mai au nevoie de carti in format fizic, le pot vinde anticariatelor pentru a-si elibera biblioteca din casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here