Unele din cele mai indragite volume de carti care sunt apreciate si de evaluatorii de carti la un pret corect sunt romanele de dragoste.

Majoritatea persoanelor care detin in biblioteca volume de romane de dragoste si raspund anuntului “cumpar carti vechisunt bucurosi sa afle ca acestea vor valora cateva sute de lei dupa evaluarea corespunzatoare a acestora.

Carti celebre scrise de Charlotte Bronte, D.H, Lawrence, Jane Austen sau Gustave Flaubert si multi alti romancieri recunoscuti la nivel international sunt apreciate de catre evaluatorii anticariatului CumparCarti.ro la adevarata lor valoare.

Cele mai celebre si mai indragite romane de dragoste

Cele mai indragite romane de dragoste pentru care specialistii care se ocupa de achizitii carti ofera un pret foarte bun includ:

  • Jane Eyre – Charlotte Bronte. Acest roman este indragit si cunoscut de cititori din intreaga lume relatand povestea celebrei Jane Eyre, care, dupa o copilarie dificila si marcata de lipsuri si de saracie devine guvernanta la castelul unui gentleman bogat de care se apropie si se indragosteste.

Povestea unei iubiri patimase abia incepe, aceasta iubire infruntand advesitatile pentru a-si indeplini destinul, fiind descrisa ca si “capodopera unui geniu”;

  • Doamna Bovary – Gustave Flaubert. Romanul de dragoste este unul din cele mai importante romane franceze din istoria literaturii universale, care descopera cititorilor povestea tragica a Emmei Bovary, o femeie care are o casnicie nefericita si amanti egoisti.

Madame Bovary este un roman celebru provocator, caustic, pentru care autorul este acuzat de ultraj adus moralei publice si ajuns in fata tribunaluui corectional;

Cumpar carti vechi | Achizitii carti | CumparCarti.ro

cumpar carti vechi

  • Rosu si negru – Stendhal. Un alt roman de dragoste extrem de apreciat de catre critici si cititori, pentru care evaluatorii platesc o suma impresionanta de bani, un portret plin de viata al societatii franceze din prima jumatate a secolului XIX, macinata de lacomie, coruptie si plictiseala, prezinta ambitiile tanarului Julien Sorel care isi da seama ca succesul poate fi atins prin adoptarea ipocriziei dupa care se conduce societatea.

Cariera sa il poarta in cercul restrans al aristocatiei pariziene, unde cucereste doamna de Renal, o femeie casatorita si foarte blanda, precum si trufasa Matilde, iar lista cuceririlor poate continua. in cele din urma, o crima tulburatoare il “ajuta” sa isi semneze sigur condamnarea la moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here