Inainte de a se dori o manichiura semipermanenta trebuie sa se cunoasca anumite aspecte. Evident, cel mai mare avantaj al manichiurii semipermanente este durata, in raport cu cealalta oja. Desigur, acest lucru nu este absolut sigur daca pasii nu sunt respectati de catre manichiurista.

Oja semipermanenta protejeaza unghiile si le ajuta sa nu se mai rupa, ajutandu-le simultan sa creasca mai repede decat de obicei.

Acest tip de lac se realizeaza cu oje speciale de unghii care au nevoie de o lampa cu LED sau UV pentru a se usca si a ramane fixate pe unghie (fara o lampa este imposibil ca acestea sa se usuce, indiferent cat timp sunt lasate). Datorita ojelor permanente, se vor obtine unghii frumoase si durabile, timp de aproape 3 saptamani.

Care sunt pasii pentru o manichiura semipermanenta?

Inainte de a se incepe colorarea unghiilor, acestea trebuie curatate. Pentru acest lucru, se introduc mainile intr-un bol cu apa calda si sapun. Mainile trebuie tinute acolo timp de 5 minute, dupa care se vor taia cuticulele. Dupa taierea cuticulelor, unghiile vor fi pilite, astfel incat suprafata lor sa fie neteda.

Al doilea pas presupune aplicarea ojei si uscarea ei la lampa UV. Mai intai se aplica baza, se usuca la lampa si apoi se coloreaza unghia cu un strat din culoarea dorita. Pentru mai multe intensitate se va aplica si al doilea strat, care va trebui si el uscat din nou la lampa UV.

Manichiura semipermanenta | Fotoregenerare laser | FreeStyleBeauty.ro

fotoregenerare laser

Responsabilul pentru rezistenta unghiilor cu oja semipermanenta il reprezinta finish-ul, stratul lucios sau mat ce se aplica pe unghie dupa uscarea ultimului strat de oja.

Dupa aplicarea ojelor si a stratului superior, ultimul pas este curatarea suprafetei unghiei cu un produs numit „demachiant”, alcool diluat, care elimina excesul de produs. Pentru a face acest lucru, se umezeste o bucatica de bumbac si se sterge fin unghia. Simplu, nu?

Pentru mai multe detalii despre manichiura semipermanenta si despre pretul ei, clientele pot intra pe site-ul freestylebeauty.ro. Aici, cele interesate pot opta si pentru procedura de fotoregenerare laser.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here