Cand vine vorba de alegerea celor mai potrivite paturi de dormitor, oricine trebuie sa acorde o atentie deosebita acestei etape din amenajarea unei locuinte. Patul este elementul central al oricarui dormitor si locul ideal pentru odihna si relaxare.

Cum se alege patul potrivit?

Deoarece toate elementele componente ale unui pat influenteaza somnul si confortul, trebuie sa fie luate in considerare urmatoarele elemente in momentul achizitionarii acestuia:

  • dimensiune si spatiu: spatiul in care va fi montat patul trebuie masurat in prealabil, iar pentru a alege dimensiunea potrivita trebuie sa se ia in calcul numarul de persoane care vor dormi in el;
  • cadrul patului: cadrul trebuie sa fie rezistent, durabil si calitativ. In ultima vreme, paturile tapitate au devenit tot mai populare pentru ca imbina aceste elemente cu un design atractiv si sunt ideale pentru locuintele amenajate in stil modern. Versatilitatea si varietatea de culori sunt cele care fac din acest pat o alegere perfecta, care nu se va demoda curand;
  • inaltimea patului: inaltimea este un detaliu important in alegerea patului ideal. In functie de nevoi si preferinte, se pot alege paturi mai joase sau mai inalte. Stilul modern este caracterizat de paturi cu inaltimi mari;
  • salteaua: aceasta trebuie sa fie calitativa si sa asigure un nivel maxim pe confort. De obicei, se achizitioneaza separat de pat, insa pe CasaEduard.ro sunt disponibile si paturi cu saltea inclusa in pret.

Paturi de dormitor | paturi tapitate | CasaEduard.ro

paturi de dormitor

De ce e importanta alegerea unor paturi de dormitor calitative?

Un pat calitativ poate face diferenta in ceea ce priveste calitatea somnului si energia de a doua zi. Pentru a se odihni corespunzator, orice persoana are nevoie de un pat confortabil, spatios si rezistent. Acest obiect practic influenteaza considerabil modul de viata, deoarece este elementul ce favorizeaza obtinerea unui somn odihnitor si locul perfect pentru relaxare.

Pe langa functionalitatea pe care o are patul si pe langa necesitatea acestuia pentru confort, este o piesa de mobilier care contribuie la design-ul camerei. Fiind elementul central, are un impact direct asupra atmosferei din incapere, de aceea trebuie ales cu grija.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here