Nimeni nu isi doreste sa fie in situatia in care sa fie nevoit sa caute detalii despre achizitionarea celui mai bun fotoliu rulant, deoarece acest lucru presupune faptul ca sanatatea cumparatorilor a avut de suferit in ultimul timp, fie brusc, din cauza unui accident, fie din cauza unei afectiuni de lunga durata. Cu toate acestea, fiecare incercare a vietii trebuie trecuta cu succes si gratie unor dispozitive ortopedice moderne viata pacientilor este mult imbunatatita. Lipsa adaptarilor speciale si a unor servicii de evaluare profesionale, lipsa recomandarilor medicale care vin din partea specialistilor pot conduce la alegeri proaste.

Ce beneficii au utilizatorii unui fotoliu rulant electric?

Cei care sunt nevoiti sa foloseasca un fotoliu rulant electric se vad deseori in situatia de a avea nevoia sa se deplaseze si sa nu poata sa o faca neajutati de ingrijitori sau de dispozitivele pe care le folosesc. Pentru a veni in sprijinul pacientilor care sufera de afectiuni locomotorii temporare sau permanente, pentru cei care au o mobilitate scazuta a membrelor inferioare, specialistii au creat dispozitive medicale ortopedice, aflate in oferta magazinului online MagazinulOrtopedic.ro dintre care fotoliile rulante electrice sunt cel mai usor de utilizat si permit deplasarea independenta in spatiul public, dar si in interiorul locuintei.

Beneficiile pe care le au utilizatorii fotoliilor rulante electrice sunt multiple. In primul rand, acestia se deplaseaza intr-un timp foarte scurt si pot atinge viteze mult mai mari decat in cazul unui scaun rulant manual. Scaunul cu actionare electrica este rezistent, poate sustine greutati ale utilizatorilor de pana la 100 de kilograme, chiar mai mult si este foarte usor adaptabil in functie de caracteristicile utilizatorilor, oferindu-le acestora siguranta, confort si sprijin.

Fotoliu rulant | MagazinulOrtopedic.ro

fotoliu rulant

Mai mult decat atat, fotoliul electric rulant poate fi folosit fara probleme pe drumuri publice si poate fi echipat cu sisteme de iluminare si de semnalizare care sa creasca siguranta si vizibilitatea in trafic, oferind o manevrabilitate usoara, confort si accesibilitate. Scaunele cu rotile manuale, dar si electrice sunt folosite in unitati medicale din intreaga lume si nu presupun eforturi mari de deplasare. Cele electrice se manevreaza prin simpla apasare a butonului de control.

In ceea ce priveste durabilitatea fotoliului electric, aceasta variaza in functie de costul si de tipul dispozitivului pentru care oamenii opteaza. Sunt si fotolii electrice pliabile, ideale pentru cei care se deplaseaza cu masina, usor de transportat in portbagaj, plierea facandu-se foarte usor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here