Diferenta dintre indreptarea parului folosind metoda braziliana si tratamentul cu keratina, este foarte subtila. Aceste doua tehnici de indreptare a parului bazate pe keratina au un factor comun incontestabil: relaxeaza parul fara a deteriora foliculii.

In repararea stratului exterior al firului de par, keratina ajuta la netezirea, protejarea si inmuierea parului. Datorita actiunii caldurii, proteinele sunt fixate in interiorul parului cel putin 3-4 luni.

Printre asemanarile celor doua metode de indreptare a parului se numara efectele durabile dar temporare. Aceste doua tratamente au avantajul de a face parul mai fin, insa efectul nu este permanent. Ambele tehnici de indreptare ofera un supliment de keratina, o proteina care reprezinta mai mult de 90% din parul uman. Cuticula fiind intarita, parul devine relaxat, sanatos si radiant. In final, utilizatorul va obtine un par disciplinat si un timp de styling foarte redus.

Atat tratamentul de indreptare cu keratina cat si indreptarea braziliana asigura un efect de pana la 4 luni de libertate totala. Efectele difera in functie de tipul de par si de calitatea intretinerii. Efectele sunt cumulative in raport cu metoda de aplicare, iar indreptarea va fi mai eficienta daca tratamentul este refacut inainte ca efectele celui anterior sa se estompeze complet.

Ca in cazul oricarei alte decizii, ideal ar fi sa cautati sfatul unui specailist. Un hair stilist profesionist va putea spune care este cel mai bun tratament in functie de efectul dorit. Parul este gros sau doar greu de imblanzit? Sunteti dornica sa scapati de volumul in exces? Iata cateva informatii valoroase care va pot ghida alegerea!

Un tratament cu keratina va imblanzi parul incapatanat oferindu-i un aspect mai fin si neted. Pe de alta parte, un tratament cu keratina nu este recomandat in cazul parului subtire si foarte fin.

Daca obiectivul este de a conserva volumul, in timp ce scapati de incalceala, indreptarea braziliana este, fara indoiala, cea mai buna alegere. Desi efectele sunt mai vizibile pe parul ondulat, acest tip de indreptare functioneaza pe toate tipurile de par.

Indreptare cu keratina | salon de infrumusetare in sector 1 joyasalon.ro

salon de infrumusetare in sector 1

Indiferent de metoda la care doriti sa recurgeti, nu incercati sa aplicati tratamentul acasa. Numai un specialist va sti cat si cum sa procedeze pentru a ajunge la efectul dorit. Pogramati o sesiune de rasfat pentru par la Joya Salon, salon de infrumusetare in sector 1. Accesati joyasalon.ro si finalizati programarea! La final va ramane doar multumirea unui rezultat reusit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here