Oricine a auzit de jocurile LEGO. Acestea sunt preferatele copiilor care au depasit varsta de 5-6 ani si care au invatat ca nu numai papusile, camioanele si jucariile de plus conteaza. Sunt jucarii mult mai palpitante, care spun o poveste, care le permit sa isi creeze o poveste, sa faca fata provocarilor, care incurajeaza lucrul in echipa, precum si rezolvarea problemelor, dezvoltand totodata increderea in sine. Cele mai frumoase jocuri LEGO pentru baieti sunt:

  1. LEGO City Elicopter de salvare pentru conditii grele. Cu un numar de 415 piese in cutie si 4 figurine, setul este potrivit copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani. Acesta permite crearea unui elicopter de salvare cu echipajul garzii de coasta. Jocul presupune misiunea reusita de salvare a elicopterului pentru un canoist naufragiat care si-a pierdut o vasla in apele involburate.
  2. LEGO City set pentru incepatori Garda de Coasta. Un set ideal pentru baietii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani, cu 76 de piese, acest LEGO City provoaca utilizatorii sa se puna in pielea unui salvamar care se urca in turnul de pe plaja si cerceteaza valurile pentru cele mai mici semne de pericol. Salvamarul cheama intariri pentru un surfer naufragiat, se urca in automobilul de pe plaja si goneste pe langa malul apei, dupa care strabate apa pentru a salva surferul de pericolul rechinului.
  3. LEGO City Laboratorul Mobil din Jungla. Un set cu 426 de figurine, potrivit pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani, acesta provoaca micii aventurieri sa isi creeze propriul echipament in laboratorul mobil din jungla si sa porneasca spre cascada ascunsa. Pericolele pandesc la tot pasul, de la crocodilii din apa pana la defectarea camionului. La finalul jocului, micii aventurieri se bucura de o zi palpitanta in jungla.
  4. LEGO City Amplasamentul Minerilor Experti. Acest joc LEGO este potrivit baietilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani, avand 6 figurine si 883 de piese in cutie. Aventurierii trebuie doar sa isi construiasca si sa se urce in cabina uriasului concasor si sa se apuce de minerit, deplasand concasorul pe marginea minei pentru a aduna pepite de aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here