Pe internet exista numeroase anunturi de genul “cumpar carti in regim anticariat” sau “achizitii carti”, iar persoanele care au intocmit o lista cu carti din biblioteca proprie pe care vor sa le vanda, pot utiliza datele de contact si vor lua legatura cu specialisti care stiu sa evalueze foarte bine cartile si care, in urma evaluarii, vor oferi o suma realista pe volume.

Cea mai buna solutie pentru a vinde cartile din biblioteca rapid si la pretul real consta in contactarea unui anticariat. O astfel de decizie ofera mai multe avantaje considerabile.

Anticariatele cumpara carti din domenii diverse

carti

Anticarietele online cumpara atat carti noi, cat si carti vechi, din toate domeniile. Poate sa fie vorba despre carti de literatura, care au fost cumparate de parinti pentru copii, sau pot sa fie vandute carti din toate domeniile umaniste, cum sunt cele filosofice, de arhitectura, de coaching, si altele similare. De asemenea, anticariatele cumpara carti si din domeniul stiinte exacte, cum ar fi cartile de matematica sau de chimie si fizica.

Posesorii de dictionare, le pot vinde si pe acestea unui anticariat. In plus, romanele din orice gen si cartile tiparite inaintea anului 1940 sunt acceptate in anticariate, iar proprietarul lor va fi remunerat pentru ele.

Anticariatele accepta o gama variata de persoane

Persoanele care vand unui anticariat online pot fi din orice categorie. Anticariatele accepta carti de la persoane fizice si persoane juridice, precum tipografii, edituri etc. Sunt acceptate chiar si carti de la librarii, care au mici defecte si care nu pot fi vandute drept carti noi.

Pentru persoanele din Bucuresti, care vor sa vanda carti din biblioteca personala sau din depozite, echipa se va deplasa in locatia specificata, pentru a cumpara cartile. In plus, atunci cand cartile nu sunt in Bucuresti sau in zonele din apropiere, dupa o discutie cu echipa anticariatului, din care va rezulta in mod concret numarul de volume si tipul volumelor propuse spre vanzare, exista si posibilitatea ca specialistii sa se deplaseze in alte localitati.

Vanzarea de carti nu implica un numar mare de intalniri, deoarece specialistii din anticariatul online au experienta in domeniul achizitionarii de carti si stiu sa evalueze de la prima vizita volumele pe care urmeaza sa le cumpere. Echipa se prezinta pregatita sa plateasca ceea ce urmeaza sa cumpere, deci proprietarul va primi banii pe loc.

Pentru ca posibilitatea de a vinde carti sa fie accesibila inclusiv persoanelor care nu au timp sa se ocupe de acest lucru pentru ca lucreaza pana tarziu, anticariatele online au pus la dispozitia acestora servicii inclusiv in weekend sau dupa programul de lucru, in general seara.

Raspunsul celor care inca se mai intreaba unde pot vinde carti este simplu: anticariatele online sunt solutia perfecta pentru ei. Dupa vanzarea volumelor nedorite, spatiul disponibil poate fi umplut la loc cu cartile pe care persoana interesata vrea sa le citeasca sau pe care si le dorea de foarte mult timp in colectie. In aceasta idee, anticariat-carti.com este solutia ideala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here