Cea mai buna optiune de tratament pentru o cavitate orala sanatoasa, atunci cand se pierde un dinte, presupune inserarea de implanturi dentare. Pierderea unuia sau mai multor dinti afecteaza estetica determinand oamenii sa nu mai zambeasca deloc, de jena.

La clinica stomatologica din sector 4, medicii stomatologi studiaza fiecare caz in parte pentru a prezenta un plan de tratament personalizat si un buget in functie de nevoile fiecarui pacient. Pentru mai multe detalii despre implanturile dentare, cei interesati pot accesa site-ul clinicii ImplantologieSector4.ro.

Implantologia dentara, in termeni generali, este tratamentul ales de sase din zece persoane, cu o rata de satisfactie de 95%, conform datelor inregistrate de studiile asupra sanatatii orale. Momentele in care mersul la clinica dentara a provocat un sentiment de teama si anxietate, au disparut practic ca urmare a aparitiei unor noi tehnici chirurgicale si metode de anestezie si sedare care fac ca vizita la cabinetul stomatologic sa nu devina un proces traumatic.

Este dureros procesul de inserare a implantului dentar?

In prezent, exista resurse pentru inserarea implanturilor dentare intr-un mod total nedureros. Cu ajutorul anesteziei locale si a sedarii intravenoase medicii se asigura ca pacientii nu simt absolut nimic. Odata ce implanturile sunt integrate, dintii noi sunt fixati in implanturi si nu se sprijina pe gingie, ceea ce este mult mai confortabil si natural decat protezele traditionale.

Implanturi dentare | clinica stomatologica din sector 4 | ImplantologieSector4.ro

implanturi dentare

Beneficiile implanturilor dentare

  • Confortul. Imbunatateste in mod deosebit capacitatea de a mesteca, recuperandu-si functia, principala problema derivata din pierderea dintilor.
  • Imbunatatesc aspectul si increderea.
  • Estetica. In acest fel, implanturile au un aspect natural, imitand natura dintilor, perfect integrati in gingie.
  • Intretinere usoara. Astfel, cu o igiena adecvata si cu o ingrijire de rutina, dintii si implanturile vor ramane sanatoase.
  • Solutie fixa. Reface functia si estetica intr-un mod fix si fiabil.
  • Nu necesita tratarea dintilor vecini.
  • Durata. Cu o igiena adecvata, durata acestuia poate fi ca cea a unui dinte natural. Podurile, prin faptul ca nu inlocuiesc dintii intr-un mod unitar, pot face accesul dificil pentru o igiena orala corecta, crescand riscul aparitiei cariilor. Acest lucru nu se intampla cu implanturile dentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here