Uscarea rufelor se poate dovedi o adevarata bataie de cap pentru gospodinele care nu au loc sa isi intinda rufele, locuiesc la parter sau nu doresc sa foloseasca balconul in acest scop. Un uscator de rufe electric se bucura de o popularitate foarte mare in casele gospodinelor, din cauza ca timpul si spatiul sunt limitate, iar un astfel de aparat electrocasnic va ajuta la realizarea acestei sarcini casnice cat mai rapid si cu cat mai putin consum de energie. Uscatorul de rufe este folosit pentru uscarea rapida a oricarui tip de material, fara a decolora tesaturile, fara a le ataca, incadrandu-se in buget.

Principalele avantaje ale uscatorului de rufe electric si criteriile de achizitionare

Gratie folosirii unui uscator de rufe electric, gospodinele nu trebuie sa mai astepte cateva ore sau chiar zile pentru ca rufele sa se usuce in mod natural, balconul pare mai spatios, gospodinele castiga timp, iar utilizatorii pot purta hainele imediat, fara a fi necesar sa le calce dupa uscare sau spalare. In plus, se va reduce in mod semnificativ umiditatea din casa, durata de viata a hainelor va creste, consumul de energie este redus, acest dispozitiv fiind usor de folosit si de intretinut.

Cel mai bun uscator de rufe electric se alege in functie de categoria din care face parte, cu evacuare sau cu condensare. Uscatoarele de rufe cu evacuare sunt mai eficiente, in timp ce acelea prin condensare sunt mai populare. Se va tine cont si de tipul de alimentare, cele mai populare fiind cele care se alimenteaza cu curent electric.

Capacitatea de uscare este foarte importanta. In acest caz se va tine cont de volumul total al uscatorului, care variaza de la un model la altul. De asemenea, consumul de energie electrica este un criteriu foarte relevant, care nu trebuie neglijat pentru a nu exista modificari substantiale la factura de electricitate. Nu in ultimul rand, uscatorul de rufe se va achizitiona si in functie de existenta senzorului de umiditate pentru protectia hainelor si de nivelul de zgomot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here