Tinuta perfecta pentru o seara racoroasa de vara

Uneori, cele mai dificile decizii in materie de imbracaminte, pe care trebuie sa le luati sunt atunci cand va pregatiti pentru a iesi o seara in oras. Nu doriti sa fiti prea casual, dar nici foarte elegante. O idee buna pentru a duce o tinuta casual la urmatorul nivel, este sa integrati haina de blana in acea tinuta. Indiferent daca veti purta o vesta de blana naturala sau alte accesorii din blana, aspectul va fi unul elegant si rafinat, fara a parea prea formal.

Daca pregatiti o iesire intr-o seara racoroasa de vara, probabil ca nici nu va trece prin minte sa imbracati o vesta de blana. Cu toate acestea, este momentul perfect sa accesorizati tinuta aparandu-va de racoarea serilor si noptilor de vara. Vestele din blana sunt suficient de versatile pentru o tinuta acceptabila in aproape orice ocazie, asa ca daca nu aveti una, este momentul oportun pentru o investitie grozava.

Orice imbracaminte cu guler de blana primeste instantaneu mai multe aprecieri decat una fara acest accesoriu. Aceste gulere sunt, in mod natural, usoare, asa ca nu va trebui sa va faceti griji ca va veti incalzi prea mult in timpul verii. Gulerul este conceput, in primul rand, pentru a accesoriza o tinuta, pentru a-i oferi un aer actual, pentru a o reinventa, deci o seara in oras cu un guler de blana la gat sau pe umeri, chiar va va oferi un aspect boem.

Evenimentele formale necesita mai mult decat simple accesorii de blana. Aceste evenimente au la baza tinute impresionante, iar dumneavoastra ar trebui sa fiti in ton cu aceasta regula. Desigur, ceva de luat in considerare este temperatura de afara sau din interiorul locatiei unde se va desfasura evenimentul. O haina de blana pentru dama ar putea oferi aspectul dorit, insa nu sacrificati confortul pentru moda, asa ca tineti cont de temperatura!

Vesta de blana naturala | haina de blana pentru dama | www.carolinadesign.ro

vesta de blana naturala

Accesoriile si hainele din blana naturala pot fi integrate in mod creativ in orice tinuta pentru a se potrivi practic oricarei ocazii. Fiecare persoana are propriile gusturi si stie ce este potrivit sa poarte la orice eveniment. Daca doriti putin ajutor in acest sens, nu trebuie decat sa accesati www.carolinadesign.ro si-l veti primi negresit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here